Att jobba hos oss - artiklar

Artiklar

Drömjobbet fanns hos Volkswagen

Volkswagen magasin hälsar på serviceteknikern Elin på hennes arbetsplats på Volkswagen Kista efter sommaren 2014. Hon arbetar i fräscha och ljusa verkstadslokaler i direkt anslutning till både kontor och leveranshall.

Läs hela artikeln →

Här utbildas Audis verkstadsexperter

Alla som arbetar på en auktoriserad Audiverkstad får en lång och gedigen utbildning. Det innebär en trygghet för både kunden och de anställda. Tidigt på året 2014 hälsar Audi magasin på i utbildningscentret i Södertälje.

Läs hela artikeln →

På besök hos verkstadsproffsen

På Audis verkstad i Smista utanför Stockholm servar man i genomsnitt 24 bilar per dag. Audi magasin hälsar på under våren 2013, bland specialutbildade tekniker och kalibrerade verktyg.

Läs hela artikeln →

Ett riktigt coolt jobb

Du gillar bilar? Check. Du är bra på att meka? Check. Du gillar att resa? Gärna jorden runt? Check. Då vet vi drömjobbet för dig.

Läs hela artikeln →

I Södertälje utbildas bilexperter

Alla Volkswagens servicetekniker är specialutbildade på den senaste tekniken. Det gör att dem till experter på Volkswagens olika bilmodeller. Och alla börjar på skolan i Södertälje.

Läs hela artikeln →

Från praktik till Sveriges bästa servicetekniker

År 2013 blev Manfred Tolstav Sveriges bästa servicetekniker på Volkswagenbilar. För tredje året i rad! Våren 2013 träffar Volkswagen magasin honom på hans arbetsplats Michelsens Bil i Ystad.

Läs hela artikeln →